Ce-am fi vrut să învățăm la școală

Zău că nu inteleg miauneala asta generală despre ce ar fi bine să se predea în școli,  când toate chestiunile din flipchartul de mai jos se deprind in comunitate, inifderent unde ar f această   Eu una am văzut mereu șșcoaa clasică ca pe o instituție unde se practică educația formală; școala nu substituie familia ori comunitatea. Si, deși există și predarea de arte sau meserii, ele se predau tot în  cadrul unei structuri, în anumite locuri, în anumite intervale, cu o anumită frecvență.

“Self care” e o chestie deprinsă de la cei din jur. Daca s-ar preda așa ceva structurat de către o cizmă emoțională, ce rezultate ar avea?

Chiar sunt curioasă cum ar arăta un manual de self care și mindfulness. Nu am văzut pe cineva care să salute existenta manualelor de sport, de exemplu. Plângem când vine vorba de introducerea lecțiilor cu utilitate practică, cum ar fi educația sexuală și igienă, dar in online dă bine să sforăim  cu poze de-astea “cu sens”. 

despre programa scolara

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește cookies. Să nu ziceți că nu știați. Apăsați OK pentru a continua să citiți ce citeați până să vă deranjeze bannerul ăsta.