In loc de status pe Facebook

Amandoi vor numai cu mine, dar au nevoie de lucruri complet diferite in acelasi timp. In acelasi timp, eu simt ca fac o criza hipoglicemica (sau cum i-o zice). Si-mi spun ca in comuna primitiva sau – mai aproape – in comuniitatile arhaice mici – femeia nu era atat de mult silita sa se rupa in doua, fie intre copii fie intre activitati casnice si non-casnice bine delimitate si prost remunerate in general :D. Era atat de adevarat “it takes a whole village to raise a child”. la propriu!!!

In zilele noastre daca vrei sa fii femeie si copii trebuie sa ai ziua de 30 de ore, 4 maini, 2 capete si tot nu-ti ajunge fiindca in majoritatea cazurilor exista si un consort care n-ar renunta sub nicio forma la autoconservare si l-ar pocni oboseala sau ar astepta mereu sa i se spuna ce trebuie facut fiindca – nu? “in orice barbat exista un copil” si celebrul “dar nu mi-ai spus sa iau aia” :)))

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 thoughts on “In loc de status pe Facebook”

Acest site folosește cookies. Să nu ziceți că nu știați. Apăsați OK pentru a continua să citiți ce citeați până să vă deranjeze bannerul ăsta.