Un concurs miiiiiic

E o idee jucăușă înfiripată într-o doară după ce, printr-o întâmplare drăguță, am cumpărat niște săpunuri Luthelo în Săptămâna Mare și m-am ales cu patru pisicuțe maro dulci și frumos mirositoare.

Fiică-mea e înnebunită după ele dar nu știe să numere așa de bine, prin urmare m-am hotărât să-i păstrez doar două iar două… ei bine două să vi le fac cadou.

De ce?

Îmi place handmade și aș vrea să vă placă și vouă.

Îmi plac mult cosmeticele handmade și le folosesc cu încredere. Sunt sănătoase, miros frumos chiar și când nu au ”parfum”, fac minuni pentru piele și păr și sunt făcute de… mămici.

Țin mult, folosite cum trebuie, deci de fapt sunt o investiție mică, chiar dacă par poate puțin mai scumpe decât moloagele de pe rafturile supermaketului preferat.

Un săpun făcut în casă hidratează mai bine decât mama cremelor din farmacii și este foarte posibil să nu mai doriți un unt sau lapte de corp după ce faceți cunoștință cu premiul meu (deci altă economie).

Au doar ingrediente naturale și în general nu sunt prelucrate termic – sunt făcute ”la rece”, ceea ce garantează că vitaminele și restul substanțelor nutritive din ingredientele folosite se păstrează nealterate.

sursa

Am așadar două săpunele frumos mirositoare AMAI KITO by Luthelo pentru doi participanți norocoși.

Condiții de participare:

1. Dați Like paginii Luthelo pe Facebook – click aici.
2. Urmariți blogul Luthelo (prin Google Friend Connect) – click aici
3. Dacă tot fac concurs vă rog să dați Like și paginii mele, căreia n-am putut să-i mai schimb numele și a rămas mediocră, iar acum zace în paragină – click aici
4. Urmăriți Zooziesme prin Google Friend Connect (nu mai pun link :D:D:D)

Sper că nu v-a durut mâna dând atâtea click-uri, nu s-a blocat calculatorul și-mi puteți trimite datele voastre prin formularul de mai jos până pe 23 aprilie orele 24:00.Disclaimer: Nu voi trimite pachete în străinătate decât eventual cu plata ramburs sau în plic dacă suma de plată e rezonabilă (dar cred că e mai mare bătaia de cap). Deci dacă locuiți în altă țară și câștigați aici veți avea nevoie de o adresa a cuiva din România.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 thoughts on “Un concurs miiiiiic”

Acest site folosește cookies. Să nu ziceți că nu știați. Apăsați OK pentru a continua să citiți ce citeați până să vă deranjeze bannerul ăsta.