Știri

Uneori – sau foarte rar – e bine sa te uiti si la tembelizor. Zilele trecute de exemplu s-a vorbit despre alaptare la PrimaTV, la Totul despre mame. Cu Rox si doua mame dragi mie. Enjoy!!

Alaptarea from TOTUL DESPRE MAME on Vimeo.

Maine – o noua intalnire La Leche League la sediul Naste cum Simti. Detalii aici.  Harta mai jos.

Foto: prin bunavointa Ralucai aka micul studio
(din profil se vede cu adevarat cat e mare)

Ma gandesc sa ma itesc si eu, daca tot inca n-am nascut, desi acum arat cam asa si ma misc pe trei axe cand merg. Se discuta dewspre beneficiile laptelui uman iar eu aici am un mare of, anume ca oricine, chiar si persoane care ajung sa alapteze exclusiv dupa primele zile, par sa nu-si dea seama cat e de important ca primele mese ale bebelusului sa fie exclusiv lapte matern si ca orice amestec in acestea strica un echilibru atat de fin, cum greu ne imaginam, iar completarea asta are impact pe termen lung; inseamna mult mai mult decat confuizia cu biberonul si dificultati imediate in alaptare. Si fetita mea a primit lapte praf si glucoza in maternitate, desi pana la 2 ani si jumatate nu a gust alt lapte decat al meu. Nu incetez sa ma intreb cum ar fi statlucrurile cu ea daca ar fi supt din prima jumatate de ora de la nastere si daca nu ar fi fost separata de mine zilele alea trei.

…si aici imi imaginam ca sunt mare :))
(foto prin bunavointa Alexandrei
aka o parte din Fotogrefii de familie)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 thoughts on “Știri”

Acest site folosește cookies. Să nu ziceți că nu știați. Apăsați OK pentru a continua să citiți ce citeați până să vă deranjeze bannerul ăsta.