Special pentru copii – primul concurs organizat de o zuza autentica :)

Buna dimineata, bine v-am gasit, ce mai faceti, ati dormit mai mult decat mine azi-noapte?

Cele cateva sute de persoane care pot vedea postarile mele de pe facebook din ultimele zile stiu deja ca m-a cooptat cineva in primul meu proiect care seamana cu pr-ul (asa ca va multumesc mult pentru like-uri).

Sunt foarte entuziasta, incepe sa-mi placa genul asta de indeletnicire non-tehnica si ma innebuneste de placere faptul ca am mana libera sa fac ce-mi doreste sufletelul pe pagian respectiva. Pacat insa ca s-a suprapus cu un curs foarte tehnic pe care il asteptam de multa vreme si nu reusesc sa fiu pe cat dinamica si creativa imi propusesem acum cateva saptamani cand am dat curs invitatiei cu pricina.

Un alt lucru pe care-l fac pentru prima data este sa organizez un

C O N C U R S

Mara si eu va oferim posibilitatea de a castiga un produs la alegere de pe situl Bodybebe.

Conditiile de participare sunt simple:

1. Dati LIKE pe aceasta pagina de facebook

2. Dovediti ca va intereseaza si putina mediocritate dand un like si aici: ein blog mediocru

3. Lasati un comentariu la aceasta postare unde sa mentionati:

                                 a)

    • aliasul vostru de faceook ca sa pot verifica inscrierea voastra pe cele doua pagini)
                                b)

    • ce v-ati dori sa gasiti pe situl Bodybebe si actualmente lipseste de pe site: de la produse de o anumita culoare, modele disponibile, game noi de produse, practic tot ce va trece prin cap, in limitele bunului simt. 

                                      sau 

    •  sugestii despre organizarea sitului.

                                   c)

    • ce va enerveaza cel mai mult la mine sau la ceea ce am scris aici sau pe pagina de facebook Bodybebe. Va rog totusi sa nu injurati 🙂

                                    sau

    • ce fel de articole va doriti sa cititi pe aceasta pagina – ce fel de informatii v-ar interesa dar nu aveti chef sau timp sa va documentati despre ele, de exemplu. Nu va garantez ca punctele noastre de vedere voi coincide, insa poate fi un util punct de plecare fie pentru “asa da” fie pentru “asa nu” in unele aspecte ale vietii fiecaruia.

*** Castigatorul se va desemna cu ajutorul random.org.
*** Concursul dureaza pana luni 07.11.2011 la ora 00.00 (adica duminica 6 nov orea 24:00) cand voi afisa si lista participantilor. Explicatia? Atunci imi expira drepturile de guest admin pe pagina de facebook Bodybebe.

edit: important: daca aveti ceva dubii privind datul numelui de pe facebook puteti sa imi trimiteti informatia asta in privat – fie pe facebook unde ma gasiti ca Zoozie Mami, fie pe mailul de la contact

Voi publica rezultatul extragerii pana la luni, 7 nov la ora 15. Va multumesc pentru participare si va invit sa faceti concursul cunoscut cat mai multor parinti.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

29 thoughts on “Special pentru copii – primul concurs organizat de o zuza autentica :)”

Acest site folosește cookies. Să nu ziceți că nu știați. Apăsați OK pentru a continua să citiți ce citeați până să vă deranjeze bannerul ăsta.