Guest post invitation


Rox a dat startul postarii de luna octombrie, in cinstea Saptamanii Internationale a purtatului de bebelusi – un subiect care mi-e tare drag si pe care va invit sa-l abordati cu icnredere. Daca nu aveti blog dar ati vrea sa partcipati la concurs, va propun sa-mi trimiteti pe mail un articol (eventual cu poze “demonstrative”) despre cum v-a influentat viata alaptarea si purtarea bebelusului si-l voi publica ca guest post pe acest blog, urmand sa-l inscriu si in concurs.

Bebelusii se poarta in brate, in esarfe si alte dispozitive de purtare, dar intotdeauna cu multa dragoste. Drumul meu intr-ale purtatului a fost plin de tatonari la inceput, insa spre placere a mea si deliciul Andei continua inca (de fapt e un drum in trei, si taticul Andei o plimba in brate, esarfe sau boba).

Paradoxal, insarcinata fiind si carand destul de des un copil de 12-13 kilograme, nu mai am nici dureri de spate, cum aveam in primele luni dupa nastere sau in tineretea mea zbuciumata. 

Stiu povestea didinuskai, care s-a folosit intensiv de purtarea copilului aproape de ea in eforturile supraomenesti pe care le-a depus sa-si recastige laptele pierdut si multe, multe alte povesti frumoase.si induiosatoare. 
Dupa ce nasc voi fi o kangoroo mother. Copilul meu cel mic va dormi si va suge, va suge si va dormi intr-un wrap roz, marturie a participarii mele norocoase la Expozitia foto cu ateliere si tombola.  

Babywearing inseamna voie buna si multa energie.

Nu, nu a fost un eveniment izolat. Cine a fost sambata prin Ikea a putut probabil vedea asa ceva.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 thoughts on “Guest post invitation”

Acest site folosește cookies. Să nu ziceți că nu știați. Apăsați OK pentru a continua să citiți ce citeați până să vă deranjeze bannerul ăsta.