Tudor, două săptămâni. Şi mai câte?

Întrerupem această serie de postări despre parentingul fericit dar atât de controversat pentru a vă aduce la cunoştinţă… Uf, câteodată e greu. Aşadar: 

Vă mulţumesc că veţi citi acest mesaj şi mai ales că îl veţi distribui cunoscuţilor din lista voastră de prieteni, este destul de important. Acest copil este real, eu ştiu de el de la o prietenă din Baia Mare şi m-am bucurat tare mult cand am auzit că a supravieţuit, deşi nu i se dăduseră decât câteva ore la început.  
Este vorba despre bebeluşul unei colege de-a ei (Anca Tiplea) care s-a născut cu hipoplazie de cord stâng şi deşi medicii nu i-au dat nicio şansă, el a supravieţuit 2 săptămâni şi azi a fost dus la Viena la operaţie. Colegii şi prietenii ne-am mobilizat să îi ajutăm să strângă fonduri, sunt cheltuieli mari si vor fi 2-3 operaţii în decurs de câteva luni (numai transportul cu ambulanţa costa 3000 euro), orice sumă, oricât de mică conteaza… vă mulţumesc!!!
Vedeti detalii aici şi vă rog daţi mai departe!
Vă mulţumesc 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 thoughts on “Tudor, două săptămâni. Şi mai câte?”

Acest site folosește cookies. Să nu ziceți că nu știați. Apăsați OK pentru a continua să citiți ce citeați până să vă deranjeze bannerul ăsta.