Feedback


Iaca am descoperit, în caz că nu bănuiam până acum, că scriu tâmpenii. Sunt un pic amuzată de toată povestea asta, îmi daus eama că ating subiectele generatoare de scandal care sunt înglobate în capitolul “creşterea copiilor” şi poate ar fi mai bine să-mi iau jucăriile şi să fug.

Nu am vrut ca seria “coşmarurilor” să sune atât de apocaliptic, e până la urmă doar o perspectivă cu care nu suntem obişnuiţí, până şi eu fac eforturi să o diger, doar am mâncat tone de margarină până acum. În loc să genereze un val cât de mic de awareess, asemenea articole nu fac, văd bine, decât să facă o anumită categorie a publicului să se simtă arătată cu degetul. Mă întreb de ce vinovăţia apare în cele mai ciudate ipostaze, de ce în general semnalele de orice fel generează mai degrabă atitudini defensive, cum este această negare violentă, în loc ca interlocutorii să vrea pur şi simplu să afle mai multe.

În fond e o ţară liberă, fiecare mănâncă ce vrea şi-şi hrăneşte familia cum poate.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 thoughts on “Feedback”

Acest site folosește cookies. Să nu ziceți că nu știați. Apăsați OK pentru a continua să citiți ce citeați până să vă deranjeze bannerul ăsta.