De mare angajament

Ca orice copil de doi ani, Anda încă nu si-a definit preferințele artistice, tatonând simpatic si cu literatura (aaaa, eeee?), și cu muzica (de data asta corală) și cu pictura (murală sau body painting sunt la mare modă, dar ne-a redecorat și canapeaua).

Când își va stăpâni mâna suficient, o voi ruga să-mi transforme volutele de pe canapea în minunate flori ale talentului său precoce, în așa fel încât Buni să nu-și mai dorească să acopere tentativa redecoratoare cu o pătură, cum face acum, iar noi să nu ne gândim dacă la 4 ani ai fetiței ne dorim o schimbare de colțar, deci un bun pretext pentru o redecorare masiva – sau doar sa invelim canapeaua cu altă imitație de piele. La piele nu m-aș gândi, pentru că am exclus-o din start din cauze de…principii sănătoase.  Exercitate pe jumătate, ca în cazul oricărui alt lucru exercitat de un produs al educației clasice. Motiv pentur care profit să vă recomand un blog pe care am ajuns să-l iubesc: ăsta e.  Dacă autoarea va deschide o școală sau grădiniță respectând aceste principii, mă duc prima și mă înscriu și pe mine acolo, nu numai pe fi-mea.

Bon, aceleași principii de mai sus nu mă împiedică așadar să am două haine de piele și să-mi achiziționez încălțăminte din același material. Mă gândesc însă că înlocuitorii din piele nu sunt la fel de durabili și confortabili, pe când canapelele se pot face și din alte materiale, fără a leza fundul care se așează pe ele. Scuze, dragă.

Și acum iată micuța artistă. Și un sondaj: câți dintre voi ați rezista psihic la ce face fi/mea mai jos fără să faceți apel la sfintele limite?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 thoughts on “De mare angajament”

Acest site folosește cookies. Să nu ziceți că nu știați. Apăsați OK pentru a continua să citiți ce citeați până să vă deranjeze bannerul ăsta.