Despre alaptare si vinovatie in viziunea lui Jack Newman

O cautare pur intamplatoare m-a dus la urmatorul articol, tradus de cineva de la Itsy bitsy, cred, orivum nu scrie niciun nume. L-as fi preluat cu totul, dar cum nu e munca mea la mijloc si n-am cerut voie, nu mi-am permis.

Intre timp, l-am re-localizat si aici, alaturi de multe articole folositoare pentru mame mai mult sau mai putin la inceput de drum. 

In orice caz, pune punctul pe i intr-un fel care pe mine m-a facut sa ma simt mai bine. Mult mai bine… fata de alte persoane carte nu s-au simtit niciodata bine aici printre articole mult prea “pro-alaptare”. Cititnd anumite reactii pe marele net, am ajuns sa ma intreb daca nu cumva am pus prea mult suflet in treaba asta si daca ntr-adevar am atins fara sa vreau o coarda sensibila la nivel social, promovand norma asa cum o vad eu norma, din carne, sange si lapte, cu brate in loc de perne in forma de…maini si, mai ales fara paienjeni sau bisphenol A. Am pus link intentionat catre acel articol, pentru ca in cometariile de acolo m-am bagat si eu si m-am cam enervat (normal).

In sfarsit, lectura placuta, doamnelor si domnilor. Si hai sa ne dirijam energia vinovata spre chestiuni mai utile decat dezbaterea necesitatii promovarii alaptarii ca metoda normala de… crescut copii. Nu-i nimic rau in asta. Cine n-a putu, poate alta data, cine n-a stiut afla acum.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 thoughts on “Despre alaptare si vinovatie in viziunea lui Jack Newman”

Acest site folosește cookies. Să nu ziceți că nu știați. Apăsați OK pentru a continua să citiți ce citeați până să vă deranjeze bannerul ăsta.