Premiera

Sau nu tocmai, pentru ca iarna trecuta a mai gustat din cana mea.

Anda a baut cam 60-80 ml de lapte de vaca 3%. Asta pentru ca m-a vazut pe mine adapandu-ma dintr-o cutie lasata de taica-sau pe birou si i s-a parut interesanta metoda. Apoi i s-a parut interesant continutul. Apoi i-am zis ca s-a terminat si a mai vrut. I-am zis ca-i dau direct de la tzitzi. N, a vrut cutia. M-am rupt in doua, imi vine sa fac ferfenita cutia aia, sunt… geloasa!

Acum redevenind serioasa, ma ingrijorez, pentru ca mi-e teama sa n-o doara burta. Ea chiar nu e obisnuita cu licoarea asta si as vrea sa o scot isi din alimentatia noastra, desi mi-e greu, ca-mi plac sufleurile si crema de zahar ars. 🙂

Asa ca, dac-ar fi sa m rpg seara, as inlocui innngerrr ingerasul meeeeu cu doamne sa n-o apuce pe fi-mea crampele nocturne, fie-ti milade roaba ta oricum nedormita ca lumea de doi ani incoace, ba de ceva mai multa vreme, intrucat o deranja un butoi cat toate zilele si avea arsuri 🙂

Aaaaa… a baut o laie. Adica a baut dar am gasit si pe parchet si pe canapea – ii pusesem intr-un biberon de la pompa avent, sa bea din borcane,l :). Mie mi se pare oricum ca e lapte praf dupa gust.Ce mizerie! A mai vrut sa bea putin direct din cutie, ca la inceput dar s-a linistit cand i-a cazut pe piept. Am scapat. Pfiu! Drace!

Care-ncearca sa ghiceasca ce face acum? Noapte buna, copii!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 thoughts on “Premiera”

Acest site folosește cookies. Să nu ziceți că nu știați. Apăsați OK pentru a continua să citiți ce citeați până să vă deranjeze bannerul ăsta.