De la copii talentaţi la părinţi cu probleme existenţiale – post “all in one” sau “all inclusive”

Îmi propusesem de fapt să vă arăt cu ce se mai produce Zuzulina dar am creierii praştie de la atâtea urlete fără alt motiv aparent în afara de faptul că s-a trezit enervată ca n-are ţâţa lângă ea la nevoie. Singurul lucru care o face sa doarmă 10-11 ore legate este sânul meu. Dacă mă ridic, se trezeşte în aproximativ 30 de minute.

***

M-am trezit devreme sa lucrez – pe la nouă. Aseară nu s-a putut, am fost şi gazdă, că al meu avea nush ce chestii importante de făcut şi, având în vedere ora la care vine acas ‘ mai nou, încep să cred că mă înşeală cu vreun counter-strike pe la munca, ceva. Măcar partea cu gazda a fost plăcută după atâta vreme de gângurit doar pentru Anda. Nu vă oripilaţi că m-am trezit “devreme” la 9 ca nu ştie nimeni la ce ora după 12 adorm şi nici de câte ori mă mai trezesc peste noapte. Nici măcar eu. Ştiu când cade Z iar asta se petrece undeva după miezul nopţii.

Proastă mişcare trezirea asta. În afară de o cafea socializatoare cu soţul şi naşa Andei n-am câştigat nimic  decât decibeli pe care nu i-am cerut. Acum va scriu cu stânga, în dreapta tocmai am primit o lopăţică bleu. Acum lopăţica s-a transformat în prinţesă care smulge ultimele picături de lapte din sânul preferat.

Acum a terminat de supt a treia oara de la trezire (a treia oară în apx 30 de minute adică) şi e practic incapabilă de a se juca singură aşa că-mi bag picioarele în mama lui de scris şi treabă şi mă duc să mă joc, deşi astăzi chiar n-am, dar chiar n-m deloc chef. Deloc. Vreau în schimb să strâng de gât pe cineva şi tot ce-o să pot face e să strâng din dinţi şi s-o împac pe fi-mea care o să urle că-i dau pantalonii jos, că-i dau scutecul jos, că o spăl la cur, că îndrăznesc s-o îmbrac cu altă bluză ca măcar să ajung la doctor să iau nenorocitele alea de analize dacă totuşi altceva nu fac. Pe urmă cred că mă mut la mama pe o perioadă nedefinită. Dar n-am cu ce ajunge la mama.

Urăsc delăsarea, nesimţirea şi lipsa de respect.

Iar acum, desenele fie-mii:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește cookies. Să nu ziceți că nu știați. Apăsați OK pentru a continua să citiți ce citeați până să vă deranjeze bannerul ăsta.