Anii formativi – conferință despre școală cu Oana Moraru

Sâmbătă pe 25 martie voi fi la conferința Oanei Moraru despre copiii între 6 si 12 ani. Dumneaei numește această perioadă ”anii formativi”. Pentru mine, care sunt principalul educator al copiilor, este o ocazie bună să îmi pun ordine în gânduri și să îmi desăvârșesc noțiuni folositoare despre educația copiilor în general.


Sunt adepta educației libere dar, ca orice om, am și eu dubiile și nesiguranțele mele. Merg la acest eveniment cu așteptări mari – dar mi-aș dori să văd multe, dar multe cadre didactice luând parte la atelier, fiindcă ultimele 90 de minute sunt rezervate întrebărilor și discutțiilor despre cazuri concrete.

Prin urmare, dacă sunteți învățător, profesor, mentor, părinte sau aveți alte ocupații care implică contactul /lucrul cu această categorie de vârstă, acest atelier este pentru dumneavoastră.

”Vă propun o zi tehnică: un curs didactic și metodic, cu situații concrete din practicile celor mai inspirați părinți și educatori. Suntem prea asaltați de idei contradictorii și direcții conflictuale despre ceea ce trebuie să însemne ciclul primar și gimnaziul în viața unui copil. Oscilăm între împovărarea severă a copiilor și neglijența limitelor insuficient impuse.”

Veți parcurge profilurile fiecarei clase 0-6, tehnici de evaluare a copilului și remediere a anumitor situații, se va discuta de asemenea despre rolul profesorului și al familiei, relația familie-copil-scoală, cum descoperim vocația copilului, tehnici care îl motivează spre succes și – moarte pasiunii pentru mine – programul de acasă :)))

Veți găsi de asemenea tratate subiecte precum ”cum mă descurc eu ca părinte cu sistemul?”, ”cum compensez carențele școlii” sua cum să ajutăm un elev care nu are susținerea familiei.

În prețul atelierului aveți incluse: suport de curs, 8 ore de atelier, costurile mesei de prânz, ale pauzelor de cafea. Înțeleg că sunt reduceri pentru cupluri și grupuri. 

Pe 26 martie – duminică  – se organizează un atelier despre perioada 0-6 ani. Vă puteți înscrie la fiecare atelier printr-un mesaj un mesaj la voceaparintilor@gmail.com.

Primele zece persoane ferm interesate de un loc la această conferință sau la cea despre copiii de 0-6 ani vor beneficia un voucher de 25% reducere.

Fericiților înscriși le voi transmite personal codul de reducere la conferința despre copiuii de 6-12 ani. Vă rog lăsați cererea în secțoiunea de comentarii cea mai de jos, nu în cea de comentarii facebook!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 thoughts on “Anii formativi – conferință despre școală cu Oana Moraru”

Acest site folosește cookies. Să nu ziceți că nu știați. Apăsați OK pentru a continua să citiți ce citeați până să vă deranjeze bannerul ăsta.