Concurs fulger: care doarme mai bine???

Săptămâna alăptării și încă n-ați auzit nimic de la mine???

Cam ciudat, nu-i așa? Într-adevăr, a fost cam liniște pe aici, asta fiindcă ne reinventăm în viața reală și încă suntem în căutarea unui echilibru. Ne-am apucat de homeschooling și eu lucrez de acasă la diverse proiecte.

Și da, încă alăptez, în principiu acum un singur copil. Dar cum cu înțărcarea naturală nu știi niciodată dacă e gata sau nu, încercați să nu mă credeți pe cuvânt. În octombrie voi fi alăptat neîntrerupt de șapte ani. Și voi sărbători tot atâta timp de nopți cu somnul fragmentat.

Dacă mai pot? În mod sigur da. M-am obișnuit și sunt dovada vie că mamele care alăptează dorm bine. Eu nu pot dormi ziua. niciodată n-am putut.

 (Aici eram relativ obosită și hăituită.).

Voi cum dormiți de când alăptați? Ce vă ajută să aveți un somn bun? Ce trucuri vreți să mai aflați?

Haideți să împărtășim cât mai multe experiențe despre alăptare. Cu cât mai multe, cu atât mai bine. Fiindcă vă invit la concurs!

Zuza și HipHip.Ro vă invită la concurs 

Miza? Un sutien pentru alăptare Carriwell cu sistem GelWire™ și o minunată bustieră cu dantelă, confortabilă și delicată, tot pentru alăptare. Adevărul este însă că se potrivesc de minune și celor care nu alăptează. Ca fericită posesoare, vă mărturisesc că le voi purta mulă vreme de acum încolo, fiindcă se anunță foarte rezistente și sunt lucrate cu multă atenție pentru detaliu. Fac parte din categoria lenjeriilor de calitate.

Ce e extraordinar la ele este versatilitatea. Dacă ați alăptat mai multă vreme, știți cu siguranță că mărimea de acum nu e totuna cu mărimea de atunci și că spre 1-2 ani ai copilului treci de la extaz la agonie, de la pepene la șosetă, ca să fiu exactă.

Acum, ca sa nu vă sperii totuși, trebuie să știți că după o vreme stadiul de șosetă e obligatoriu dar e și TEMPORAR. Durează doar atât cât corpul se reechilibrează hormonal și sânul se reacoperă cu un strat feminin de grăsime. Procesul acoperă câteva lunii și apare fie după înțărcare, fie în jur de doi ani ai copilului. 

În sfârșit, multă lume ajunge să nu mai investească în sutiene pentru maternitate ”că oricum mi se schimbă măsurile”. Ei bine, cu aceste modele poți crește în sarcină, suporta fără probleme stadiul de pepene fiindcă uiți că-l porți chiar și în cele mai sensibile perioade. În plus, poți liniștită să-l porți cu anii după aceea, fiindcă se ajustează după linia corpului tău. Sutienul are acest sistem GelWire™ și niște minunate pense și zone elastice, pe când bustiera are niște părți petrecute în zona cupei.

Ai la dispoziție extensii, iar la unele modele ai și tampoane de sân (din mătase), cu care în momentele de restriște poți chiar ocupa spațiul aparent gol (ideea asta nu vine de la producător, ok?  :D)

Ce trebuie să faci 

1, dă LIKE paginii de Facebook Zooziesme
2. dă LIKE paginii de Facebook HipHip.ro
3, lasă un comentariu la această postare în care ne povestești despre cum dormi tu de când alăptezi și ce ai reușit să faci pentru a te odihni și a te bucura de această perioadă magică.
4.  un SHARE acestei postări ar fi drăguț, pentru a anunța cât mai multe prietene despre aceste premii minunate. (- opțional-)

Concursul se va încheia pe 7 august 2015 la ora 24:00. Voi anunța rezultatele până pe 10 august 2-15 ora 20:00. Succes!

edit: voi extrage caștigătoarea cu random.org

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

43 thoughts on “Concurs fulger: care doarme mai bine???”

Acest site folosește cookies. Să nu ziceți că nu știați. Apăsați OK pentru a continua să citiți ce citeați până să vă deranjeze bannerul ăsta.