Ideea de luni

Bună ziua!

La voi e bună? Chiar e?

A noastră e împănată cu tot felul de momente de-astea priceless. Așa că mi-a venit o idee de luni:

  • Împărtășiți cu noi (cel puțin) un moment de-ăsta kodak de-al copiilor din dotare. Postați pe blog sau Facebook cu link către această postare ca sursă de inspirație. Postul trebuie să conțină o poză, un film sau numai un moment povestit cursiv, folosind corect limba română și vă propun spre câștigare unul din cele două: 
    • 1 kilogram de smântână kosher, proaspătă, gustoasă și 100% nepasteurizată dacă sunteți omnivori, locuiți în București sau Râmnicu Vâlcea și vă lăsați pe mâna mea 
    • sau 1 kilogram de ulei de floarea soarelui presat la rece de o cunoștință de-a subsemnatei dacă sunteți în țară sau sunteți vegetarieni. Câștigătorul alege.

Ar mai trebui sa:

  • Urmăriți blogul subsemnatei fie pe e-mail fie prin Google friend connect și pagina aferentă de facebook
  • Urmăriți în același fel Mama visează, blogul blogul subsemnatei lăsat deocamdată în paragină și pagina aferentă de facebook
  • Dați follow acestui profil 
  • Lăsați un comentariu mai jos cu numele/mailul cu care urmariti și profilul de facebook cu care ati dat like peste tot și link către postarea voastră. Cine nu are facebook… nu știu, aștept o idee. 😀 

Voi face o postare separată unde voi include toate linkurile către bloguri/facebook și poveștile de pomină, fiindcă scopul final este să ne cunoaștem și să râdem cu poftă bucurându-ne de fiecare moment petrecut alături de copii până când statul român ne forțează mâna să punem cariera pe primul plan, ca și cum copiii cresc ca buruienile.

* Rezultatele peste o săptămână fix, la miezul nopții luni, adică.(asta daca are careva chef de joacă).
** Produsele nu se livreaza chiar in secunda doi ca trebuie sa le primesc și să am grijă să ajungă proaspete. Ne auzim și stabilim de comun acord.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 thoughts on “Ideea de luni”

Acest site folosește cookies. Să nu ziceți că nu știați. Apăsați OK pentru a continua să citiți ce citeați până să vă deranjeze bannerul ăsta.