Generația care scapă de scutec la 2 ani plus

Deunăzi mă conversam pe chat-ul de facebook cu o prietenă (probleme serioase, știți) și m-am mutat de la un calculator la altul că nu mă lăsa fetița să citesc nicio replică, plus că avea de atașat niște fișiere.

Aici tot scriu și mi se închide fereastra de chat. Ma gândesc de data asta ce mizerie voi fi cules. Mai ales că suspectez un crocobaur de câteva zile, deși noi suntem genul de surferi care se descurcă și fără antivirus, antispyware sau firewall (nu spui de ce :D|:D).

Oh, și-mi aduc aminte duios că fi-mea se uita pe pozele de la întrunirea LLL de ieri și îmi tot închidea fereastra de chat pentru că o deranja (pe pc-ul 2 avem rezoluție minusculă). Așa că aș face bine să bucătăresc, gospodăresc, dorm, citesc o carte (până se înființează ea cu primul pix întânit în cale ca să ”clie” decât să mai calcutatorisesc că s-a dus vremea mea. Nu cred că v-am spus că își pune singură desene animate atât de pe drive cât și pe youtube, nu? Unde-s bebelușiile de altă-dată??

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 thoughts on “Generația care scapă de scutec la 2 ani plus”

Acest site folosește cookies. Să nu ziceți că nu știați. Apăsați OK pentru a continua să citiți ce citeați până să vă deranjeze bannerul ăsta.