Viaţa mea şi viaţa lor. Altă viaţă

Ieri dimineaţă, înainte să plec de-acasă, m-a pus dracu să mă bucur de câteva clipe fără Anda în compania soţului din dotare şi a primei cafele după aproape o săptămână de pauză.

Pauza se datora unui tratament homeopat înghiţit de urgenţă, forţată fiind de cea mai rebelă viroză pe care-am invitat-o în băierele inimii proprii de câţiva ani încoace, mama ei de viroza!! Cu care ocazie am redescoperit roata sau, mai precis, ce minuni face bicarbonatul de sodiu când îţi periezi colţii (dar asta ăntr-o altă postare, dacă mi-oi mai aduce aminte să scriu).

Şi am văzut filmuleţul de mai jos, dragii moşului. Îmi râdeau ochii de la atâta lumină naturală şi atâta alb şi sticlă vorbitoare şi atotschimbătoare. Şi-am ieşit repede să cumpăr un sirop de tuse pentru moştenitoarea virozei, apoi am zbughit-o la serviciu cu primul tamvai oprit în cale, mergând pe aceleaşi străzi prăfuite şi ude, cu copaci încă fără frunze şi cu locuri verzi încă fără verdeaţă, cu obrajii rumeni şi aerul rece-umed de iarnă temperată tras în piept, fără maşina personală pentru că în realitatea mea paralelă maşinile încă nu se conduc singure şi nu reuşesc deloc să conving pe cineva că ar fi suficient de safe să mă lase să mă dezlănţuiesc pe străzile Patriei. Şi cu impresia generală de uzat care îmbibă toate străzile capitaliceşti, chiar şi pe cele din faimosul Nord mustind de bunăstare capitalistă-multinaţional-demnitaro-ex-securistă (depinde unde te uiţi, spre Pipera sau spre Primăverii, mwahahahaaaa). 
Şi încă o dată m-am simţit mică şi stingheră şi m-am bucurat de chestiile mici, ca să nu mă cuprindă depresia. Bunăară am jubilat că m-am întâlnit şi eu în sfârşit controlorii RATB după ce validasem un card magnetic pentru cele două jumătăţi pe care le formăm eu şi soţul meu în drum spre serviciu şi în puţinul timp care ne rămâne în afara acestuia. Că în rest sunt cetăţean corect doar pentru sufletul meu. 🙂 
Luaţi de priviţi! 
Vezi mai multe din Documentare, Science & Tech pe 220.ro

***************************
**************************
************************
**********************
********************
******************
****************
**************
************
**********
********
******
****
**
*

Iar aici este wishlistul meu. Când apare pe piaţă să-mi zică şi mie cineva. Aş vrea să aflu mai ales când apare în magazinele on sau offline şi cam cât ar costa. Şi faceţi şi voi chetă şi ajutaţi o mămică dependentă de gadgeturi atoateştiutoare. OK?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 thoughts on “Viaţa mea şi viaţa lor. Altă viaţă”

Acest site folosește cookies. Să nu ziceți că nu știați. Apăsați OK pentru a continua să citiți ce citeați până să vă deranjeze bannerul ăsta.