Răspunsul Metrorex

Poate vă amintiţi de incidentul meu de la metrou. Iată că am primit un răspuns. Luaţi de citit. 
SC METROREX SA
Stimata doamna R****************, buna ziua!
Urmare reclamaţiei Dvs. înregistrată la S.C.T.M.B.”METROREX” S.A., prin care sesizați în data de 25.10.2010 că trenul cu care doreați să circulați a staționat foarte puțin la peron, nerealizându-se accesul călătorilor în tren vă aducem la cunoștință următoarele:
–         după vizualizarea imaginilor de la peronul stației Piața Victoriei 1 referitor la trenul în care doreați să vă urcați s-a constatat că cele sesizate de Dvs se confirmă;
–         urmare a acestei nereguli personalul de conducere al trenului se află în curs de cercetare având în vedere nerespectarea sarcinilor de serviciu;
–         personalul din cadrul Dispeceratului Central a fost atenționat și reprelucrat asupra modului de a răspunde la sesizările/reclamațiile primite din partea călatorilor.
Vă asigurăm că situații de genul celor semnalate sunt accidentale, SC METROREX SA preocupându-se de asigurarea unui climat cât mai bun la călătoria cu metroul din punct de vedere al confortului și siguranței circulației.
Pe această cale ne cerem scuze pentru incidentul produs.
Evelyne Croitoru
Specialist Relatii Publice
Serviciul Cabinet Director General si Relatii Publice
E-mail : – contact@metrorex.ro; ********************
Telefon: mobil : *****************
Telefon : (0040) 213193601 / 5398
S.C. METROREX S.A.
B-dul Dinicu Golescu nr.38, BUCURESTI

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 thoughts on “Răspunsul Metrorex”

Acest site folosește cookies. Să nu ziceți că nu știați. Apăsați OK pentru a continua să citiți ce citeați până să vă deranjeze bannerul ăsta.