Sesiune de recuperari

Am reusit si eu sa ma adun putin. L-am rugat pe tati sa puna Tom si Jerry in camera cealalta ca sa pot bea si eu putina cafea singura, scriiind totusi si ce voiam sa scriu pe-aici.
Cu Anda prin preajma, am reusit sa scriu un mesaj in 3 timpi Ralukai – si in 3 reprize de nervi pentru mine, dar asta e alta poveste :)). Am colindat prin casa intr-un picior cu fetita motzata ba prin brate, ba pe jos. Am mncat putina ciocolata pentru ca am gasit-o pe masa in bucatarie – a vrutsi ea: mmmm? mmm? Cum sa nu-i dai frate? Eu ascund chestiile nepermise intrun dulap si le mananc pe ascuns dar mai gresim noi .

N-am spalat niciun vas. Ma dureau picioarele, mainile si spatele. Si stateam intr-un picior. N-am curatat nisipul pisicii. Am reusit sa-mi pun niste cafea care s-a racit abia gustata si se desfac o minge saltareata ca sa vada anda cum se invvart bateriile pe-acolo cand ii dam drumul. Mi-a luat cam 10 minute sa ma lamuresc ca de fapt asta vrea. De fapt cred ca s-a hotarat pe parcurs la a dori mingea desfacuta dar cantand si invarstindu-se in acelasi timp, la inceput sigur avea o dilema existentiala majora care s-a disipat cand a vazut ca ma apropii eu de tastatura. Am reusit sa-i pun si lui tati o ceasca cu cafea. Ordinea e cam aleatoare, sa stiti.

Tati nu a reusit s-o tina pe Anda aproape de el canda am ajuns la capatul rabdarii, asa ca l-am rugat sa-mi incalzeasca si mie cel putin cafeaua. Cand a venit, amandoi pisoii erau lipiti de mine. Anda ma dadea cu propoderm pe batatura din calcai capatata ieri, iar pisoiul se cuibarise in poala mea si torcea semiadormit.

– Daca sunt buna la suflet, zic eu.

– Da, buna, sigur ca da. S-o crezi tu. Mirosi frumos, atata tot.

– ?

– Mirosi a lapte! Le satisfaci nevoia bazica de a se hrani!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 thoughts on “Sesiune de recuperari”

Acest site folosește cookies. Să nu ziceți că nu știați. Apăsați OK pentru a continua să citiți ce citeați până să vă deranjeze bannerul ăsta.