Ciiine muncesteeee, sa faca bine sa nuuu alapteeezeeee :)

Foarte explicit. Femeile care muncesc nu alapteaza. Cel putin, nu in viziunea general acceptata din punct de vedere social. Eu stiu persoane care inca rup regula asta. De un an, de mai mult chiar.

In multe comentarii din subsolul diverselor articole pe care le mai citesc – de exemplu noianul acela de litere deversate pe Internet cu ocazia micsorarii indemnizatiei mamelor, multe femei (hai sa zicem persoane, ca au mai scris si barbati) s-au ofuscat ca nu poti domnule sta acasa, lenevi pe banii statului. La munca, duamnelor! De parca acasa stai cu sanii in sus – hai, mama sa te alaptez la cerere. Despre jobul meu 24/24 v-am mai povestit. 
Acum voi avea job normal 8 ore plus 1 ora pauza de masa sau diverse plus 2 ore dus-intors la munca (preconizez ca intotdeauna va dura spre 3). Si am convingerea ca n-o sa tusesc si voi alapta in continuare – la cerere, cat timp voi fi acasa, deci cu precadere noaptea, deci ma voi bucura de somn foarte fragmentat, cel putin la inceput, caci domnisoara sigur isi va regla intake-ul de lapte, compensand lipsa de peste zi. Si-si va gestiona si frustrarea pe care i-am creat-o separandu-ma atat de brusc de ea, atatd de multe ore.

In rest, no lapte. De niciun fel, ca iese cu scandal. Papa bun, pentru ca am bafta de a ma intorce la “job” dpa doi ani frumosi de surprize si oboseala dusa la extrem – poate din prea proasta organizare, dar mie mi-a placut, chiar si asa. Si mi-ar mai placea sa lucrez de-acasa dar, pentru moment, am ratat sansa, asa ca trebuie sa merg la birou si jobul meu nu e flexibil. Sau pana acum nu a fost.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 thoughts on “Ciiine muncesteeee, sa faca bine sa nuuu alapteeezeeee :)”

Acest site folosește cookies. Să nu ziceți că nu știați. Apăsați OK pentru a continua să citiți ce citeați până să vă deranjeze bannerul ăsta.