Anda!

Când se supăra şi dădea în plâns, spunea daaaaa! Azi mi-a spus Ada!

Pe la 9 dimineața noi, îmbrăcate în haine de casă, doar cu un jerseu pe deasupra și fără scutec, desigur, dar eu cu ceașca mea cu cafea într/o mână, încurcam circulația pe trotuaul plin de vânzatori ambulanți. L/am condus pe tati la muncă.  Un fel de-a spune, pentru că el trebuie să ajungă în cealaltă parte a orașului, de fapt. Dar “noi ne-am” dat în tobogan, în leagăn, Anda a făcut puțin pe ea, dar pe iarbă nu a putut (trebuie să exersez să-i ofer o poziție mai comodă… oooof, greu e cu fată)

De ce totuși Anda când mă ceartă? Îi propusesem altă rută și așa mi-a răspuns și nu, nu e prima dată.  M-am gândit și mi-am dat seama că, atunci când o cert, încep cu Anda! Chiar nu înțelegeam de ce spunea ea daaaaa când plângea cu patimă.Anda nu mai arunca toate capacele de borcane pe gresie că mă doare capul de la atâta zgomot!
Anda vino sa te îmbrac!
Anda!
Anda, de ce faci x?


Anda nu mai e un nume, Anda înseamnă nu e voie, reao ce ești și toate rahaturile negative de care am scris pe-aici că mă feresc ca de dracul. Și eu nici n-am realizat! Câte gafe de-astea fac în mod curent? Păi pe una am văzut-o ieri, uitându-mă la prima masă a Zuzulinei. Am cicălit-o și n-am lasat-o la timp să mănânce singură. E drept că m-am corectat repede dar dacă nu făceam gafe atunci poate Anda mânca mai bine azi. Sau cine poate ști?
Sunt părinte și greșesc. Cine să mă ierte?
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 thoughts on “Anda!”

Acest site folosește cookies. Să nu ziceți că nu știați. Apăsați OK pentru a continua să citiți ce citeați până să vă deranjeze bannerul ăsta.