Grrrr, brrr si vrrrrrr

Haide ca la capsune n-am plans ca n-a vrut sa guste, sa zicem ca 20 de luni e o varsta destul de susceptibilila cand vine vorba de alergii si numai de asta n-as avea chef…. dar nici cirese? Nici piersici? Cum, dar cuuuuum o sa o fac sa guste dinc eva ce n-a mai vazut? Sau, ma rog, ce n-a mai mancat de mult deci e ca si cum n-ar mai fi vazut.

Iar piersicile au fier, sunt atat de bune la gust incat imi ploua-n gura numai cand vizualizez una acum cand scriu… De ce am un copil aproape anorexic? Vreau “multa putere” sa tec peste perioada asta scarboasa. In dreapta mea e piersica, iar ANda suge din picioare pe sub mana mea dreapta in timp ce scriu. Mi-as lega piersica aia de san, poate o linge-o din greseala in timp ce se mufeaza.

Iar acum imi trage mana de pe mouse nu umva s-o tradez blogosferei mamicesti cum ma terorizeaza ea pe mine. Ieri a mancat 3 mese destul de consistente, probabil e suficient pentru toata saptamana.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 thoughts on “Grrrr, brrr si vrrrrrr”

Acest site folosește cookies. Să nu ziceți că nu știați. Apăsați OK pentru a continua să citiți ce citeați până să vă deranjeze bannerul ăsta.