O noapte ca toate nopţile

Zoozoo şi-a scimbtat starea de agregare în ceva foarte lichid, de când a venit la noi îl strigă fetiţa: ta-tăăăă! ta-tăăăăă!!!

***

Azi-noapte Zuzulina a sfidat legile fizicii: s-a intors pe burtă, apoi a plecat în căutre de ţâţă în cele 4 labe din dotarea recentă, a mers cumva pe deasupra capului meu (ma aşezasem la acelasi nivel cu ea ca să n-o acopăr accidental cu pătura) si a plonjat prin alunecare direct pe jos, ocolind cumva măsuţa cu rotile de la capul patului, adică undeva în dreapta imaginii de mai jos. Nu s-a lovit, i-am dat repede ce căita şi a adormit la loc dar n-am crezut niciodată că o vezi pe urmă nu e aşa de repede!

***

Tot azi-noapte fetiţa a dormit prima dată pe burtă cel puţin o oră. Dar a trebuit s-o-ntorc eu că la următoarea şedinţă nocturnă nu înţelegea de ce stă aşa şi începuse să mă certe.

Una peste alta, aici e foarte cald şi alăptez noaptea la fel de des ca vara. Mintea mea blondă nu şi-a dat seama ca putea regla caloriferul: pe de altă parte, am putut dormi la scutecul gol, deci care-i pierderea până la urmă?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 thoughts on “O noapte ca toate nopţile”

Acest site folosește cookies. Să nu ziceți că nu știați. Apăsați OK pentru a continua să citiți ce citeați până să vă deranjeze bannerul ăsta.