Supeu

M-am trezit din somnul de frumusete si n-am terminat bine de baut o gura de lapte ca Zoozie m-a pus in fata unui borcanel Hipp Ham. Foarte bun de altfel, dar parca n-as fi avut asa chef sa mananc acum mancare gatita… un snack, niste lapte… miam! Dar cand au inceput sa fluiere linguritele pe langa mine nu m-am putut abtine sa nu pun gura pe una sa vad cum e. Pareau mai bune asa; drept urmare am balotat cu mai mult chiu decat vai jumatate de borcan si am simtit ca-mi ajunge. Zoozie tot insista, asa cum face mereu de-mi ruineaza toate mesele.
D’apoi daca inisti na, mama, tu. Mananca! Si-i iau lingura cu piure si i-o indes intre dinti pana sa-si dea seama ce se intampla. Asa-mi faci tu, draga mama in fiecare zi. Enjoy. *** in timp ce scriam asta i-am adus lui Zoozie o samanta mica (tot ii e pofta in ultima vreme, zice ca pentru mine, vrea omega 3 in lapte dar eu stiu ca de fapt e o egoista deprimata). I-am bagat-o in gura, apoi am spalat-o pe dinti si i-am dat sa-mi tina cateva forme de-alea de sortator. 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește cookies. Să nu ziceți că nu știați. Apăsați OK pentru a continua să citiți ce citeați până să vă deranjeze bannerul ăsta.